2020. March 31. Tuesday
2020. március 31. kedd
 | Oldaltérkép

ETK Elektronikus Képzési KözpontETK Önkormányzati Klub
news menu leftnews menu right
Főoldal Szolgáltatásaink Pályázatírás, -tanácsadás

Pályázatírás, pályázati tanácsadás, pályázatmenedzsment

Nyomtatás E-mail

Az ETK Szolgáltató zRt. komplex szolgáltatás keretében nyújt szakértői támogatást önkormányzatok, vállalkozások és civil szervezetek számára pályázati támogatással megvalósuló projektjeik sikeres megvalósításához. Együttműködünk partnereinkkel a pályázatok kidolgozásában, szakmai lebonyolításában, menedzselésében, dokumentálásában és kommunikációjában, segítséget nyújtunk a pénzügyi elszámolások benyújtásában, a beszámolók és jelentések elkészítésében.

Tapasztalt szakértőink közreműködésével biztosítjuk a pályázatok és a projektek szakmai és pénzügyi előkészítését, segítséget nyújtva a célok megfogalmazásához, a megvalósíthatósági tanulmányok, az üzleti- és pénzügyi tervek és költségvetések elkészítéséhez. A nyertes pályázatok sikeres lebonyolítását szakmai szolgáltatásokkal, oktatással, tanácsadással, rendezvényszervezéssel támogatjuk elsősorban vállalati stratégiai, szervezetfejlesztési, egészségfejlesztési és pénzügyi szakterületeken.

Jelentős megbízóink az ÁROP keretében: Budapest Főváros X. kerület Kőbánya Önkormányzata, Kisköre Város Önkormányzata, Tab Város Önkormányzata. A TÁMOP keretében számos önkormányzat, civil szervezet és vállalkozás bonyolított le sikeres egészségfejlesztési programokat velünk együttműködve.

További információk:

Szentgyörgyvölgyi Zoltán,

Miskolczi Tamás

222-40-43, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

2013.évi  ÁROP pályázatokhoz szolgáltatásunk