Gyakorlati Szeminárium

Bevételekhez kapcsolódó ellenőrzések

György Adél Virág

szenior menedzser, Deloitte
2022. Február 10. | 9:00 - 13:00
Ágazat: Ágazat-független

Tematika

A bevételekhez kapcsolódó folyamatok, kockázatok és a hozzájuk kapcsolódó kontrollok ellenőrzési módszereinek áttekintése a vevők azonosításától a pénz megérkezéséig. A bevételekhez kapcsolódó csalási sémák megértése, példákon keresztül.

Az előadóról

Adél 2012 óta a Deloitte magyarországi csapatának tagja, 2016 óta menedzseri, 2020 óta szenior menedzseri kapacitásban. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, pénzügy-számvitel BA diplomával, Számvitel Msc diplomával és Mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezik.

Az elmúlt 10 évben Adél főként belső ellenőrzések támogatásában, belső kontrollok értékelésében, illetve a belső kontrolltevékenységek minőségellenőrzésében és megfelelőségi vizsgálatokban támogatta ügyfeleit számos iparágban. A belső kontrollrendszerekhez fűződő tapasztalatai mellett Adél ugyancsak részt vett több csalás megelőzéshez kapcsolódó projektben, például a csalásokhoz kapcsolódó kockázatok felmérésében és antikorrupciós vizsgálatokban. 2015-ben Adél megszerezte csalásvizsgáló (CFE) tanúsítványt, mely tovább segítette a csalásmegelőzési vizsgálatok támogatása során.

Adél szabadidejében szívesen főz vagy kirándul a családjával és ha ideje engedi szívesen szervez összejöveteleket vagy privát borkóstolót a baráti társaságának.