Cégünkről

Történetünk 1998-ra nyúlik vissza, társaságunk – ekkor még Első Tőzsde Klub Rt. néven – tőzsdei ismeretek bővítésére, kisbefektetők képzésére jött létre. A piaci kihívásokhoz alkalmazkodva az évek során folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét.

Cégünk piacvezetőként, – a Belső Ellenőrök Magyarországi Szervezetével szoros együttműködésben – 2004. óta valamennyi ágazat számára nyújt belső ellenőrzési képzéseket, tantermi mellett online és videón rögzített formában is. Kibocsátott okleveleink ismertek és elismertek a munkaerőpiacon.

Megalkottuk a rendkívül népszerű „Szabályozási Tudástár” szolgáltatásunkat, ahol folyamatosan frissülő szabályzatmintákat és szervezetfejlesztési (ellenőrzési és kockázatkezelési) szakanyagokat publikálunk a közszféra és az üzleti szektor számára egyaránt.

Dinamikusan fejlődő, tanácsadást is tartalmazó belső ellenőrzési szolgáltatásainkat egyre nagyobb kereslet jellemzi.

Képesített szakértőinkkel vállaljuk  belső ellenőrzési rendszerek IIA szabvány szerinti független külső minőségértékelését.

A magyar piacon, ügyfeleink által kimagaslóan hasznosnak értékelt kockázatmenedzsment szolgáltatásunk komplex megoldásokat kínál: kockázatkezelési rendszerek kialakítása, működtetése és fejlesztése egyéni igények alapján.

Gazdag tapasztalatainkat hasznosítva indítottuk el az ETK zRt. eddigi legnagyobb fejlesztését a Kockázatok.hu applikációt. A nemzetközi kitekintésben is egyedülálló szolgáltatás a kockázatok felismerését, értékelését, a célokat veszélyeztető fenyegetések elhárítását támogatja. A webapp hatalmas adatbázisa az ETK zRt-ben felhalmozódott szakami tudásanyagra épül.

Az ETK Szolgáltató zRt. már számos hazai, köztulajdonban álló vállalat és közintézmény számára nyújtott segítséget a megfelelési folyamatok kialakításához. Gyakorlati ismereteinket felhasználva olyan megközelítést dolgoztunk ki, ami megbízóink számára testre szabott és költséghatékony megoldást biztosít a 339/2019. (XII. 23.) Kormányrendeletnek való megfelelésben.

Nagyon büszkék vagyunk az 1999. óta működtetett ETK Önkormányzati Klubra. A ma már online formában működő klub portálján napi rendszerességgel jelentkezünk hírekkel, és kommunikálunk az önkormányzati szakemberekkel. Népszerűek az állásbörze és a pályázati támogató rovataink is.

Társaságunk fennállása alatt több, mint 150 hazai és számos nemzetközi szakmai konferenciát szervezett, a USAID program keretein belül pedig tucatnyi szakmai tréninget bonyolított Kelet- és Dél-Európából érkező csoportoknak.

Hagyományainkhoz is ragaszkodunk: folytatjuk könyvkiadói tevékenységünket, nagy számban jelentetünk meg szakmai kiadványokat.

Az ETK vezetői

Miskolczi Tamás

Miskolczi Tamás vagyok, okleveles közgazdász, gazdasági ellenőrző szakközgazda. Már a szocializmus világában megpróbáltam vállalkozóként megélni, majd kutató, később pénzügyminisztériumi főeladó lettem. A magánszektorba főkönyvelőként tértem vissza, majd pénzügyi vállalkozásokat vezettem. A legsikeresebb döntésem az ETK zRt felépítése volt: itt sikerült olyan igazán tartós értéket teremteni, melyre büszke lehetek. A több, mint 20 éve indult történetben a fő szerepeket az oktatás, a belső ellenőrzés és a kockázatkezelés viszi. Feleségem a cégben is társam, 2 felnőtt gyermek büszke édesapja vagyok, egy kutyabaráttal és egy macska királykisasszonnyal élünk együtt.

Miskolczi Judit

Miskolczi Judit vagyok, végzettségem szerint diplomás óvodapedagógus. Bár a gyerekekért oda vagyok és rengeteg sikert, örömet szerzett a velük való foglalkozás, új kihívásokra volt szükségem. Férjemmel együtt indítottuk a belső ellenőrök munkájának támogatására képzéseinket és konferenciáinkat. Ezek megszervezése és lebonyolítása a feladatom, és nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy ügyfeleink, partnereink minden szolgáltatásunkkal elégedettek legyenek: valamennyi problémájukra megoldást keresek. És kutya-macska gazdaként vallom, mindenkinek kell egy állat, mert velük sokkal vidámabb az élet.

Rólunk mondták

„Minden eleme nagyon hasznos volt, minden előadó óriási felkészültséggel rendelkezett, jól használható példákat hozott, ezáltal segítve a megértést!”

Alapképzés, 2021.

„Különösen ajánlom az ETK Szabályozási Tudástárát azok figyelmébe, akik kiváló, jól alkalmazható és egy pénzügyi, jogi ellenőrzés próbáját is kiálló szabályzatokkal kívánnak rendelkezni.”

Dr. Feik Csaba, Érd Város jegyzője

ETK pillanatok