Gyakorlati Szeminárium

Fintech és a kibervaluták – az ellenőrzés szerepe

Személyi László és Ignáth Lóránt

FutureNow
2022. Június 9. | 9:00 - 13:00
Ágazat: Ágazat-független

Tematika

A sokszínű FinTech. Fizetési szolgáltatások a gyakorlatban. A blokklánc technológia – és kibervaluták. A jegybankok a kibervilágban. Bankok a Fintech világában. Fenntarthatósági kockázatok.

Az előadóról

Személyi László
A Future-Now innovációs és technológiai tanácsadó vállalkozás partnere, a BiB E-KKV képzés vezetője, a The Future Shapers tagja. Másfél évtizedes üzleti elemzői és stratégiai múlttal és szociológus háttérrel rendelkezik, valamint dolgozott kisebb és nagyobb pénzintézeteknél és egy startupban is. Korábbi CRM, folyamatmenedzsment és üzleti architektúra tapasztalatai után 3 éve a jövőbiztos vállalat építése érdekli. Célja, hogy a vállalatok teret adjanak a felfedezésnek és kreativitásnak, és kihasználják az új technológiák nyújtotta előnyöket minden lehetséges területen. Három fantasztikus gyermek édesapja, és a Pro Scientia Aranyérem birtokosa.

Ignáth Lóránt
közgazdász, IT szakértő, a Magyar Nemzeti Bankban dolgozik IT Projektmenedzserként. IT menedzsment tapasztalatait a Unisys Magyarországnál alapozta meg, de széleskörű szakmai karrierjét olyan multinacionális cégeknél csiszolta, mint a K&H Bank vagy a MOL Nyrt. Oktatással, innovációval, innovációs kultúrával 2018-ban kezdett el foglalkozni, és alapító tagja a Future-Now Kft.-nek, melynek azóta is egyik vezető partnere. Munkája során fontos feladatnak tartja a technológiai újdonságok és digitális eszközök alkalmazását, a trendek ismeretét, követését és alakítását. Szabadidejében rengeteget kirándul, sportol, tesz a környezetvédelemért és hangoztatja az egészséges életmód fontosságát.