Vállalati internal audit a gyakorlatban

4.998Ft

Szerző: Dr. Buxbaum Miklós

Az elmúlt időszak nagy port felvert vállalati csődjei ráirányították a figyelmet a belső ellenőrzési szakma további megújításának szükségességére. Azok a biztonsági rendszerek kerületek előtérbe, amelyek környezetében az auditoroknak, mint a vállalat belső tanácsadójának kell megtalálni a lehető legjobb megoldásokat A Vállalati internal audit gyakorlata egy olyan kézikönyv, amely a belső ellenőröknek és vállalati vezetőknek a mindennapi munka során nagy segítséget jelenthet.

Fókuszában a kockázatorientált vállalatirányítási rendszerek létrehozása, amelyek kialakításában az ellenőrzésnek is jelentős szerepe van. A szerző a függetlenített belső ellenőrzés feladatainak megváltozását egy multinacionális, szolgáltató cég, belső ellenőrzés vezetőjének szemszögéből látja és mutatja be, és bízik abban, hogy a belső ellenőrzési tapasztalatok megismerése és megvitatása hozzájárul a szakma továbbfejlődéséhez.

Vásárlási tájékoztató

Online vásárlásaink csak az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató elfogadása mellett érvényes, amelyet kérjük olvasson el itt.