SzóTárKincs

2.990Ft

Szerző: ETK

Angol szótanulás korszerű eszközökkel az egyik leghatékonyabb szótárprogram segítségével.

Ajánljuk kezdőknek, újrakezdőknek, illetve mindazoknak, akik a saját tanulmányaik során összegyűjtött, kiszótárazott szavakat korszerű eszközökkel szeretnék memorizálni. Beépített 7000 szavas nagyszótár, 2500 szavas minimál szótár, illetve saját szavak, kifejezések gyűjtésére alkalmas szótárak. A szavak memorizálása mellett a kiejtés is gyakorolható, mivel a program a szavakat angolul és magyarul is felolvassa. A választott szóhalmazok gyakorlásához a program képes a szavakat rögzíteni hangfáljként, így MP3, MP4 formátumban illetve cd-re kimentve bárhol gyakorolhatunk. A tanulás végén tudásunkat tesztelhetjük, a program értékeli és grafikusan ábrázolja is teljesítményünket.

A „SzóTárKincs” fantázia nevű számítógépes program olyan, korábban nem alkalmazott módszereket és eszközöket ad a tanulóknak, amelyek segítségével a szótanulás hatékonysága sokszorosára növelhető.

Vásárlási tájékoztató

Online vásárlásaink csak az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató elfogadása mellett érvényes, amelyet kérjük olvasson el itt.